Nye medlemmer i Gjøvik Rotaryklubb

Kjempeglade for to nye medlemmer i klubben! Under en festlig tilstelning med torsk på menyen og ledsagere tilstede, hadde vi gleden av å ønske to nye medlemmer velkommen i klubben! Det er nå 60 medlemmer i Gjøvik Rotaryklubb. 


Høytidelig prosesjon med Seremonimester Stein Ola Bjørnerud og President Jørn Wroldsen i spissen.

Klubbens opptaks-seremoni er enkel, men gjøres på en fastsatt og høytidelig måte. Forsamlingen reiser seg når klubbens seremonimester marsjerer inn i front av en prosesjon bestående av klubbpresident, medlemskandidater og faddere. Fadderne gir en kort presentasjon av medlemskandidatene. Deretter fester presidenten Rotary-nåla på det nye medlemmets jakkeslag, overrekker medlemsbeviset, og ønsker velkommen i klubben. Til slutt, - før utmarsj -,  gir presidenten en kortfattet informasjon om Rotary og hva det innebærer å være rotarianer.


Fra venstre: Fadder Peter Huuse, Craig Leo Bertoia, president Jørn Wroldsen, Hanne Cathrine Bolstad, fadder Odd Hugo Gauslaa.

Det var svært hyggelig å kunne ta opp to nye medlemmer under klubbens tradisjonelle torskeaften. Både Hanne Cathrine Bolstad og Craig Leo Bertoia har vært tilstede på flere klubbmøter som reflektanter i de siste ukene. Nå ser vi fram til å bli bedre kjent med de nye medlemmene. Velkommen i klubben!

Tekst og foto: toosi

 

Sosiale medIER

Møteinformasjon

Møtested: Mølla Selskapslokale og Galleri
Adresse: Brennerigata 3
Postnummer: 2815
Sted: Gjøvik
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Dørene åpner kl 1800. Møtet avsluttes kl 1930.

Place content here

Klubbens møter:

Klubbmøte - kaffemøte

2023-04-12 18:30 - 19:30

Klubbmøte

2023-04-19 18:30 - 19:30

Klubbmøte

2023-04-26 18:30 - 19:30

Møtearkivroterende lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

Distrikt - Rotary RSS

Loading RSS...