Julehilsen fra Presidenten

Julefeiringen står nå for døra! Presidenten har sendt en julehilsen til klubbens medlemmer, - og ønsket alle ei riktig god jul og godt nytt år. Julehilsenen ligger ved her!


Gjøvik; 20. desember 2021

Kjære Rotaryvenner! 

Vi har passert fjerde søndag i advent og jula nærmer seg med stormskritt! På hjemmebane regner jeg med at de fleste har pynta juletreet. Kanskje er også gølvet allerede vaska!
Dessverre ble det en brå slutt på aktivitetene i Gjøvik Rotaryklubb nå i desember. Vi hadde alle gledet oss til den årlige og tradisjonelle festen med rakfisk og bøker der vi også inviterer våre ledsagere. Den festen måtte vi avlyse da omikron-varianten gjorde sitt inntog. Dessverre kan vi heller ikke samles som planlagt den 22. desember for å kose oss med lefser og gløgg, - og ønske hverandre god jul.

Som president i Gjøvik Rotaryklubb vil jeg takke alle medlemmer og tillitsvalgte for det halvåret som vi nå har lagt bak oss. Denne høsten er det ytet stor innsats for å lage gode rammer og varierte møteprogram for klubben. Det var synd at vi måtte avlyse festlige sammenkomster i desember, men vi kan glede oss over at vi hadde svært hyggelige kameratskapsaftener tidligere i høsthalvåret. Mitt inntrykk er at engasjementet i klubben er stort. Og det er svært hyggelig at flere yngre, potensielle medlemmer nå «banker» på vår dør!

I Rotary er vi opptatt av å vise samfunnsansvar. Myndighetene ber oss nå bidra til å redusere smitterisiko ved å redusere antall nærkontakter, være forsiktige og holde oss hjemme, sørge for å ta imot alle vaksinestikkene, samt teste oss ved mistanke om sykdom. Å bidra på denne måten, - å være med i dugnaden for fellesskapets beste -, samsvarer fint med Rotary sine verdier. Da gagner vi andre!
Nå håper vi at det verste smittetrykket i pandemien snart skal gi seg. Vi gleder oss til det neste Rotary halvåret, og ser fram til at vi kan gjenoppta normal møteaktivitet. Kanskje kan dette skje allerede fra medio januar.

Først står jula for tur. Da håper jeg at alle Rotaryanere med familier vil finne ro og fred, og får ei koselig julefeiring. Hold dere friske og raske, - og så sees vi på nyåret!

Til ettertanke setter jeg hit et kort dikt av Skjåks store lyriker og forfatter, Jan Magnus Bruheim, (1914 – 1988):
                MANGT KAN DU GREIE DEG UTAN
                Mangt har du bruk for.
                Mykje må røynast
                Før dagen er alt.
                Mangt kan du greie deg utan.
                Men utan menneskevarme
                Blir verdi for kald.

For min egen del blir det familiesamling hos vår datter med familie i Trøndelag. Der blir det ekte bondejul med kyr på båsen og nisse på låven. Og nissegrøten blir garantert ikke glemt!

God Jul og Godt Nyttår ønskes dere alle!
Med vennlig hilsen
Tor Odd Silset
President

   Selvlaget julekurv på husets juletre!


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mølla Selskapslokale og Galleri
Adresse: Brennerigata 3
Postnummer: 2815
Sted: Gjøvik
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Dørene åpner kl 1800. Møtet avsluttes kl 1930.

Historien om Den Norske Turistforening
9. feb. 2022, 18.30 - 19.30

v/ tidl. generalsekretær Sverre Larsen 3 min v/ ...

“Hvor går vegen videre?”
16. feb. 2022, 18.30 - 19.30

Om vegnavn i Gjøvik v/Ivar Sandvik 3 min v/Jan ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...