Påtroppende president Tor Odd har tatt styringen

Sesongens første møte ble en kombinert grillaften og presidentskifte den 11. august. Påtroppende president Tor Odd Silset fikk klubbens presidentkjede av avtroppende Morten H. Samuelsen. Klubbens kameratskapskomite inviterte til koselig grillaften.

Den nye presidenten startet med å takke den gamle for god styring av klubbskuta og fin innsats for klubben, selv om omstendigheten med Korona'en har gitt uforutsette og store utfordringer i hans presidentår.

ROTARYNÅL TIL INNKOMMENDE PRESIDENT:KLUBBENS PLANER FOR 2021 - 2022:
Presidenten takket for tilliten ved å bli valgt til klubbens president. Han sa at han ble litt skjelven i knea når han tekte på oppgaven med å dra klubben i gang igjen etter den lange pausen som måtte komme grunnet pandemien. Spesielt viktig å ha gode og interessante møteprogram og fine sosiale samlingspunkter slik at vi får alle medlemmene med oss videre i klubbens arbeid. Som president er det godt å vite at man har et sterkt og engasjert styre i ryggen i denne sammenhengen. Han nevnte også at programkomiteen allerede har gjort et flott arbeid med møteplanen for første halvår. Styret har allerede hatt sitt første møte og har vedtatt at man vil øke medlemsmassen noe, samt søke etter minst et nytt meningsfullt samfunnsprosjekt. 
Presidenten lovte at mer detaljerte planer for klubben vil komme senere under et klubbmøte. Dette er ikke tidspunktet for programerklæringer, men derimot tiden for å kose oss sammen med god grillmat og godt drikke!

KOSELIG GRILLAFTEN:
Avtroppende kameratskapskomite med Tom Henriksen i spissen hadde spesielt bedt om å få arrangere denne grillfesten. Og det gjennomførte de med glans. God grillmat tilberedt og servert av Gjøvik Catering, mens kameratskapskomiteen stod for borddekking og servering forøvrig. 


Det ble en veldig hyggelig grillaften der praten gikk lett! 
Tusen takk til kameratskapskomiteen som arrangerte en flott grillfest!

GRILLMESTER ERLING NILSEN BLE HEDRET:


Tekst og foto: toosi

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mølla Selskapslokale og Galleri
Adresse: Brennerigata 3
Postnummer: 2815
Sted: Gjøvik
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Dørene åpner kl 1800. Møtet avsluttes kl 1930.

Guvernørbesøk
20. okt. 2021, 18.30 - 19.30

Distriktsguvernøren orienterer 3 min v/ Stein O ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...