Avtroppende president Morten takker for seg

Under klubbens grillaften den 11. august nyttet avtroppende president Morten H. Samuelsen anledningen til å overrekke klubbens pontifikalier til den påtroppende presidenten. Denne høytidelige handlingen var blitt utsatt grunnet pandemien.


Avtroppende president åpnet møtet og Grillfesten med å ønske velkommen til Rotarymøte for siste gang, - litt på overtid-, i sitt presidentår. Morten spøkte med at han helt ufrivillig hadde blitt verdensmester i avlysninger. Han sa at det siste året hadde blitt svært utfordrende med hensyn på møte- og annen klubbaktivitet.

 På forsommeren sendte Morten en sommerhilsen til oss. Denne er ikke publisert på hjemmesiden tidligere. Den følger her:

Hei Rotaryvenner! 

Det siste Rotaryåret ble veldig annerledes enn planlagt.  Med svært sterke begrensninger i hvor mange som kunne samles, ble nær sagt de fleste av våre møter avlyst.  Nå i juni ser vi muligheten for at samfunnet blir mer og mer åpent igjen og at vi kan begynne å normalisere møtevirksomheten også i Gjøvik Rotary klubb. Få ting gleder meg mer enn dette akkurat nå.  Jeg har savnet å møte klubbens medlemmer til alvorlige, faglige og festlige samlinger. Jeg har savnet klubbmøtene med gode og spennende foredrag. Jeg har savnet bedriftsbesøk. Jeg har savnet medlemmenes svært varierte 3-minutters innlegg.  Jeg har savnet å kunne ønske nye medlemmer velkommen til en oppegående og fin Rotary klubb.  

Men NÅ ønsker jeg å se fremover og ikke bakover.  Nå gleder jeg meg til å være med på alt det jeg har savnet.  Onsdagskveldene fremover blir litt "hellige" for meg. Det blir på en måte som om jeg må ta igjen noe jeg har gått glipp av.  Og det er jo også en god motivasjon for å møte opp regelmessig, ta del i virksomheten i klubben når det trengs og å prøve å få med flere lokale kvinner og menn i vårt fellesskap. 

Nå skal vi ha en god sommer før vi møtes igjen til åpningsfest på Mølla 11. august med formelt presidentskifte, god latter, gode samtaler og ut over høstens klubbens varierte program. Jeg ønsker å takke alle klubbens medlemmer for at dere har holdt ut med så laber aktivitet det siste året og nå ønsker jeg dere en god sommertid!

 Morten H. Samuelsen


Foto: Odd Hugo Gauslaa


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mølla Selskapslokale og Galleri
Adresse: Brennerigata 3
Postnummer: 2815
Sted: Gjøvik
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Dørene åpner kl 1800. Møtet avsluttes kl 1930.

Guvernørbesøk
20. okt. 2021, 18.30 - 19.30

Distriktsguvernøren orienterer 3 min v/ Stein O ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...