Rakfisk og bøker er avlyst!

Styret i Gjøvik Rotaryklubb har besluttet at det tradisjonelle og festlige førjulsmøtet med rakfisk og bøker avlyses grunnet koronasituasjonen. Presidenten håper situasjonen bedrer seg slik at årets siste møte 16. desember med gløgg og lefse kan holdes.Noen glimt fra fjorårets hyggelige fest med rakfisk og presentasjon av årets bokhøst (2019).

President Morten Samuelsen sier at det er med tungt hjerte at vi dessverre måtte ta beslutningen om å avlyse årets tradisjonelle festtilstelning med rakfisk og bøker som skulle holdes den 2. desember. Under den rådende smittesituasjonen, - og i lys av myndighetenes klare råd om å begrense den sosiale kontakten mest mulig -, mener vi at det er riktig å avlyse.

Det planlagte klubbmøtet med ekstern foredragsholder den 9. desember blir også avlyst, men temaet tas opp til våren 2021.Presidenten har et sterkt håp om at smittesituasjonen ikke utvikler seg negativt, - og at klubbmøtet den 16. desember kan holdes som planlagt. Da kan vi sammen nyte gløgg og lefse og ønske hverandre God Jul.
Inntil videre, - vær forsiktige og hold dere friske!

Tekst og foto: toosi

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mølla Selskapslokale og Galleri
Adresse: Brennerigata 3
Postnummer: 2815
Sted: Gjøvik
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Dørene åpner kl 1800. Møtet avsluttes kl 1930.

Rakfisk og bøker
8. des. 2021, 18.30 - 19.30

Marianne Hjerpset og Unni Skinstad fra Norli komm ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...