Kaffemøte med rapport fra RYLA-deltaker

 RYLA-deltaker Snorre Strand Nilsen fortalte om sine gode opplevelser på seminaret, som er et tilbud i Rotary-regi, - til unge ledertalenter.
Snorre er 19 år og aktiv fotballspiller på Raufoss. Han fortalte levende om sine opplevelser og erfaringer fra siste års RYLA-seminar som ble holdt på Honne Konferansehotell. Det var svært interessant å høre om hans møter med andre ungdommer som kom fra helt andre miljøer, om erfaringer med verktøy for måling av lederegenskaper og personlighet, og om de ulike temaene som ble tatt opp i foredragene. Snorre mente at seminaret hadde vært svært nyttig og utviklende for ham, og han takket Gjøvik Rotaryklubb for at han ble valgt ut av klubben og fikk vår støtte til deltakelsen.
Klubbens RYLA-deltaker Snorre Strand Nilsen, - og en stolt bestemor, - Laila Strand Nilsen.

Noen fakta om:  rYLA - Rotary Youth Leadership Award

RYLA er et seminar om ledelse og samspill mellom mennesker. RYLA arrangeres av Rotary, og er et tilbud til  unge og som har interesse for å lære mer om dette. 

Seminaret tilbys de som allerede er leder, har ambisjoner om å bli leder, eller bare er nysgjerrig på temaet.  Spredning i alder og bakgrunn er en fordel og skaper dynamikk og spennende diskusjoner, og gir større utbytte til alle som deltar. RYLA gjennomføres som et 2-3 dagers seminar. I tillegg til faglig utbytte, gir dette mulighet til å bli kjent med nye mennesker og bygge nettverk. Gjennom foredrag og gruppearbeid tas det opp aktuelle og spennende problemstillinger en møter som leder og i andre sammenhenger i samspill mellom mennesker. Seminarene har en praktisk innfallsvinkel, hvor foredragsholderne også bruker eksempler basert på sine egne erfaringer. Deltakelse på RYLA er gratis for deltakerne, kostnadene dekkes av lokale Rotary-klubber.

I vårt Rotary-distrikt holdes det hvert år et RYLA-seminar i mars.


3 - minutter'n:


rotary-stoff:


 
Presidentskifte - Morten Samuelsen overtar roret for 2020/ 21

20. juni 2020

Presidentskifte - Morten Samuelsen overtar roret for 2020/ 21

Onsdag den 17.juni holdt rotaryklubben sin tradisjonelle sommeravslutning med grilling og presidentskifte. Nils Terje Haavi ble takket av som president, mens Morten Samuelsen nå tar over klubba for året 2020 / 2021.

Fem nye medlemmer ønsket velkommen

20. juni 2020

Fem nye medlemmer ønsket velkommen

I løpet av vårsemesteret har Gjøvik Rotaryklubb fått 5 nye medlemmer. Denne gledelige begivenheten ble behørig markert under sommeravslutningen siste onsdag på Mølla.

Oppslag om Gjøvik Rotaryklubbs dugnad på Skibladner

17. juni 2020

Oppslag om Gjøvik Rotaryklubbs dugnad på Skibladner

I dagens utgave av Gjøviks Blad får Gjøvik Rotaryklubb mye spalteplass og masse bildedokumentasjon grunnet den innsatsen vi gjør for å støtte driften av skibladner. "Vasket hele Skibladner før årets sesongstart" - er deres oppslag.

Skibladner klargjøres til seiling på Mjøsa

13. juni 2020

Skibladner klargjøres til seiling på Mjøsa

Gjøvik Rotaryklubb "satte alle kluter til" på onsdag 10. juni ombord i Skibladner, - for å bidra til at den stolte skuta blir rengjort og seilingsklar til sesongen starter. Hele 16 medlemmer stilte med bøtter, kluter og skrubb!

Alt ble totalt uforutsigbart- da koronaviruset slo til

5. juni 2020

Alt ble totalt uforutsigbart- da koronaviruset slo til

Vårt klubbmedlem Lasse Rindahl fortalte om sine opplevelser i inn og utland som medarbeider i Mustad Autoline da koronaviruset slo til. Hans beskrev en situasjon der alt pluteslig ble totalt uforutsigbart.

Hvordan framstille biodisel - hva er vitsen?

29. mai 2020

Hvordan framstille biodisel - hva er vitsen?

Kjell Rudlang tok oss med på et tilbakeblikk og oppdatering om hva biodisel egentlig er, og hva slags nytte denne har i sammenheng med CO2 og de målene som er satt for å redusere utslipp. Interessant og tankevekkende innlegg!

Konsulentbransjen lite merket av koronakrisen

26. mai 2020

Konsulentbransjen lite merket av koronakrisen

Til klubbens møte på Mølla onsdag 20. mai kunne president Nils Terje Haavi ønske hele 20 medlemmer velkommen. Kveldens 3-minutter og hovedpost var ved Bjarne Palm som fortalte om konsulentbransjens utfordringer under samfunnets nedstegning.

Internasjonal forretningsdrift i Koronatider

14. mai 2020

Internasjonal forretningsdrift i Koronatider

Presidenten innledet og oppsummerte spillereglene for Rotarymøtene inntil videre.
Inge E. Opheim fra SteerTec Raufoss ga et innblikk i hva som skjer med leverandørindustrien til tyske bilfabrikker denne våren.

Forretningsdrift med koronastopp

6. mai 2020

Forretningsdrift med koronastopp

Gjøvik Rotaryklubb "holder hjulene igang" ved at egne medlemmer stiller opp med foredrag om aktuelle emner. Deretter legger vi umiddelbart ut en fersk video på Facebook og hjemmesiden. Peter Huuse fortalt den 6. mai om forretningslivet etter 12. mars.

Rotarymøte uke 18, 2020, som video-opptak!

29. april 2020

Rotarymøte uke 18, 2020, som video-opptak!

Gjøvik Rotaryklubb gjenopptar aktiviteten etter de første ukene med koronanedstengning og en hyttefri påske! Tirsdag 28. april ønsket presidenten 4 andre medlemmer fra årets styre velkommen til møte. Alt ble videofilmet og deles med medlemmene her!

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mølla Selskapslokale og Galleri
Adresse: Brennerigata 3
Postnummer: 2815
Sted: Gjøvik
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...